×
Meny

Swix Skismøring Pakke - Skiprepp

Beskrivelse

Swix' smøre- og vedlikeholdspakke inneholder alt du trenger for å smøre, vedlikeholde og justere langrennsskiene dine, alt på ett sted. Du slipper å kjøpe separate produkter og får alt du trenger til en rimeligere pris sammenlignet med enkeltkjøp.

Pakken inneholder følgende:

  • Swix V20 Green Hard Kick Wax: Denne harde frasparkvoksen er utviklet for kalde, snødekte forhold og gir et overlegen grep og fraspark når du går på skøyter eller skritter.
  • Swix Glide Wax: Øk farten og ytelsen til skiene dine med vår slitesterke glidevoks, som er utviklet for å redusere friksjonen og minimere motstanden.
  • Swix verktøy og vedlikeholdsutstyr for langrennsski: Ta full kontroll over vedlikeholdsrutinene dine! Her kan du velge det verktøyet du trenger, inkludert smørejern, grepsdeksel, reserveskive, gliderens eller børste.
  • SkatePro langrennsveske: Hold skiene og smøreutstyret organisert og beskyttet med vår slitesterke og romslige langrennsveske.

Med Swix' smøre- og vedlikeholdspakke har du alt du trenger for å holde langrennsskiene i topp stand og opprettholde en jevn og behagelig skiopplevelse. Velg bekvemmelighet, besparelser og optimal skiytelse - alt i én pakke.

Vis alle

SkatePro