MENY
×
Tilbake |

K2 Fit BOA Skøyter

NOK 1.199,-
K2 rulleskøyter, ski og snowboards
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Dette isskøyte, er skapt med en cuff som gir ekstra komfort og stabilitet. Det virkelig smarte med denne skøyte er BOA spennesystemet som er raskt å bruke og sikrer en god passform. I tillegg sørger plastspenne og borrelås for at skøyten sitter tett på foten.

Spesifikasjoner

Støvel type:
Myk
Innerstøvel detaljer:
Vanntett
Innerstøvle materiale:
Ikke angitt
Lukke mekanisme:
Snøre, BOA
Cuff:
Stabil
Toepick:
Ingen

Omtaler

God telefonveiledning i forkant av kjøpet i forhold til mitt behov. Ca én uke leveringstid. Skøytene ble slipt før første bruk. De var både behagelig, varme og stabile å ha på. Det beste: Takket være det spesielle låsesystemet veldig raskt og svært enkelt å ta av og på. Ingen problem å stå på skøyter én time uten vondt i føttene med disse. Kjempefornøyd!
Volker Franzen (Sandnes)
03-02-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Bra
Kai Aakvik (Kristiansund N)
27-01-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Kan jeg sige andet end at det er det bedste køb jeg har gjort i lang lang tid. De er alle pengene værd. Det er længe siden jeg har haft en så god skøjte på, som så også er nem at tilpasse. Kan så også lige sige at der er blevet spurt til dem, hvor de er købt..... :) Så tror i for nogle flere kunder som vil efter spørge disse.
Tommy Bendixen (Korsør)
01-07-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Støvlen på skøjten er behagelig og velpolstret, og lukkesystem med"boa" wirelukke, velkrostrop på midten og en skraldelukke foroven ved ankelen fungerer meget fint. I det hele en støvle med skøjte der er rigtig god.
peter søgaard christensen
26-01-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!