MENY
×

Frenzy Sparkesykkel Store Hjul 230mm

NOK 1.649,-
Frenzy Sparkesykkel

Godt å vite

Zoom
Vennligst velg diameter + farge 
Svart
Sølv
Obs! Denne varen selges fort!
Abus Kode Spirallås
Abus Kode Spirallås
NOK 119,-1 stk
NOK 79,-
SkatePro Powerbank
SkatePro Powerbank (Svart)
NOK 109,-1 per ordre
Gratis!
 
1

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
stk
  Lagre til senere

Beskrivelse

Fra en av de anerkjente produsenter kommer transportsparkesykkelen Frenzy - laget av Slamm scootere. Sparkesykkelen er laget av materialer av høy kvalitet og er veldig lett å legge sammen og bære. Den leveres med en bærerem for enkel transport.

Den leveres med støtte, slik at du kan parkere den hvor som helst.

Spesifikasjoner

Total høyde:
82-105cm
Hjuldiameter:
180mm, 230mm
Deck design:
Foldbar
Maks brukervekt:
100kg
Deck lengde:
58cm (22.84")
Vekt:
5000g
Deck bredde:
15cm (5.9")
Hjulprofil:
Round
Hjulhardhet:
82A
Kjernemateriale:
Nylon
Kjernedesign:
Spoked
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Bremse type:
Flex Fender
Montering:
Delvis montert

Godt å vite

Omtaler

Denne sparksykkelen lever virkelig ikke opp til sin pris. Jeg har vært så skuffa! Etter mange år med en helt grei sparksykkel fra Teknikkmagasinet til 599, ville jeg nå oppgradere og få et bedre produkt. Derfor valgte jeg å bruke litt mere penger, for litt mer kvalitet. Dessverre er ikke denne sykkelen verdt det. Sparksykkelen skrangler på grunn av ulike justeringsmuligheter. Dette skaper mye lyd og skrangling med en gang man ikke kjører på perfekt terreng. Dessuten må du kjøpe deg et verktøy som kan stramme på ulike deler av produktet - hele en gang i måneden. For meg som pendler og bruker sparksykkel i storby, er dessverre ikke dette bra nok.
Oda Dahll (Oslo)
09-10-2017
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Takk for din ærlige mening. Det stemmer at du bør skru til hjul og liknende en gang i bland for å være sikker på at det sitter godt og ikke løsner pga. vibrasjon. Har du opplevd uvanlig mye støy så vil vi veldig gjerne se på dette for å finne en løsning. Du kan sende inn en video til oss eller skrive en epost til oss om at du ønsker at vi skal se på denne. Så sender vi deg gjerne en returseddel. Ta kontakt hvis vi kan hjelpe deg med dette.
//Tommy =)
Knall Sparkesykkel som brukes til og fra jobben vær dag, kjempefornøyd. At den i tillegg er Sammenleggbar med skulderstropp er jo et must, når man skal på buss og tog. 10 poeng :)
Jan Are Sandmel Strømsnes (Råholt)
17-08-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Sparkesykkelen var helt fin, enkel å montere! Hadde forventet enda bedre rull på hjulene, men holder fint til lek og korte turer. SkatePro som firma opplever jeg som seriøse og raske med levering
Christelle Scott-Winge (Dilling)
24-04-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Veldig fornøyd med rask levering. Sparkesykkelen er etter brukers utsagn "Helt topp". Den ene spennen til bæreremmen knakk første dagen, her burde det kanskje vært brukt bedre materiale slik at den også tålte barns bruk. Men siden den ruller mer enn den bæres er vi fornøyde;)
O. Hindenes (Os)
08-11-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Meget rask bestilling og levering av varen! Flott sparkesykkel, litt risting i selve rattet, da det kan slåes sammen. Ellers veldig fin og bruke og lett å slå sammen og få inn i en bil.
Hege G. (Brattvåg)
25-10-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Rask leveranse, og alt var OK, er veldig fornøyd. Dette var en presang til barnebarnet - hun strålte og har brukt den daglig siden :)
Gro-Ingunn Hemre (Bergen)
25-10-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Ruller bra, lett å slå sammen og virker robust så langt. Rask levering. Veldig fornøyd!
Håvard S. J. (Oslo)
11-10-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Sparkesykkelen fungerer utmerket! Stødig og god bysykkel, den kan dog bli litt glatt i regnvær...
Kari Falk (Lier)
05-10-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Hei Kari
Så godt å høre at sparkesykkelen falt i smak! Du har rett i at den kan bli glatt i regnvær. SkatePro anbefaler ikke at man bruker sparkesykkelen i våte forhold, siden det minsker friksjonen mellom underlag og bremse, noe som kan føre til at man faller. Så man skal kjøre veldig forsiktig om man bestemmer seg for å kjøre under våte forhold ;)
//Petter
Hei, Så hyggelig å bli kontaktet på denne måten. Jeg må si at jeg aldri har fått noen leveranse tilsendt så raskt som på denne bestillingen! Sparkesykkelen ruller som bare det, men den ene spennen som er festet til bæreremmen på sykkelen knakk allerede første gang jeg skulle frakte sykkelen på skulderen. (den plast hooken). Og det var jo veldig synd. Det ville vært fint å få en slik spenne i et bedre materiell, slik at den ikke knekker så lett. Håper at det går an å reklamere på dette.
N. Chaudhry (Oslo)
14-06-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Fin sparkesykkel. Overrasket over hvor god bremsen er når den ser litt puslete ut. Stanser meget godt fra høy fart. Enkel og slå sammen og ta over skulderen. Godt fornøyd. Eneste som trekker ned litt er at den skulle hatt en demper som tar av litt for risting som oppstår på gammel asfalt eller ved høyere fart. Men det må man men regne med, jeg kunne jo kjøpt en med demper.
Tommy Ramone Larsen (Trondheim)
08-06-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Mine to døtre var begge meget fornøyde med sparkesyklene.
Kåre Meling (Kongsberg)
07-06-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Har hatt sykkelen en ukes tid og alle forventninger har blitt innfridd. Dette virker som et solid produkt og jeg gir det min ubetingede anbefaling.
B. Bårdstu (HøvikHøvik)
27-05-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Solid transportleketøy, også for voksne. Jeg er 1.96 høy og har ingen problemer med å bruke sykkelen, da rattet kan justeres i tre høyder. Knallbra kommunikasjon fra Skatepro, og rask levering og oppfølging. Viktig å følge monteringsanvisningen i forkant av førstegangs bruk, ikke minst angående ettertekking av skruer. Nøkler følger med. Anbefales!
Charles Lindberg (Frekhaug)
24-05-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Veldig rask levering. Ikke noe skader/riper når jeg fikk den. Lett å slå sammen ( Kanskje noe tung om man skal bære den lenge nedslått). Passer godt til voksne. Veldig fornøyd med både sykkel og service :)
Kristina Jøsang Botnevik (Kleppestø)
04-05-2016
Stemmer: 5 av 5 mulige!