MENY

Frenzy Sparkesykkel 205mm med Støtdemper

NOK 1.199,-
Frenzy Sparkesykkel

Godt å vite

Zoom
Abus Kode Spirallås
Abus Kode Spirallås
NOK 109,-1 stk
NOK 69,-
Lagre til senere
 stk

Beskrivelse

Fra en av de mer anerkjente produsenter, kommer denne transport sparkesykkel med store hjul fra Frenzy - designet av Slamm Scooters. Sparkesykkelen er laget av materialer med høy kvalitet, og er meget lett å brette og bære. Den leveres med en bærerem for enkel transport. Baren kan justeres i høyden slik at dette også er en sparkesykkel for voksne.

På denne modellen har Frenzy brukt deres Super Flex System, som gir en fjæret forgaffel kombinert med en fjær på bakhjulet, noe som bidrar til å gjøre reisene dine myke og komfortable, selv om du kjører på ujevne veier.

Den leveres med støtte, slik at du enkelt kan parkere den hvor som helst.

Spesifikasjoner

Total høyde:
80 - 98.5cm
Hjuldiameter:
205mm
Deck design:
Foldbar
Maks brukervekt:
100kg
Vekt:
5600g
Hjulhardhet:
82A
Kulelager presisjon:
ABEC-7

Godt å vite

Omtaler

Snabb bra sparkcykel, använder den varje dag är väldigt nöjd med den. Har två små negativa saker, det första är att brons blir väldigt varm om man åker backe neråt, sparkcykel är super snabb och backen neråt är den super roligt, men om man bromsar så kan det blir väldigt varmt på metal bromsen. Det andra är att back däcken tar en del skada ner den blir varm men det är inte så stor skador, men man ser tydligt små sprickor på den däck efter ett par dagar. Positva delar är den är super snabb, fjedring hjälper mycket när det små hål eller stenar på vägen, man kan ha den på bussen och det tar inte mycket rum, det är enkel att vika in och ut den.
larry zea villamil (Hisings Backa)
20-04-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
ja den är fin möjligen hade en handbroms varit bra
Ann Löwenstein (Göteborg)
10-05-2016
Stemmer: 3 av 5 mulige!