MENY
×

Frenzy Sparkesykkel 205mm med Støtdemper

NOK 1.199,-
Frenzy Sparkesykkel

Godt å vite

Zoom
Abus Kode Spirallås
Abus Kode Spirallås (Oransje)
NOK 109,-1 stk
NOK 79,-
SkatePro Powerbank
SkatePro Powerbank (Svart)
1 stk
NOK 99,-
 
1

Antal

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10+
stk
  Lagre til senere

Beskrivelse

Fra en av de mer anerkjente produsenter, kommer denne transport sparkesykkel med store hjul fra Frenzy - designet av Slamm Scooters. Sparkesykkelen er laget av materialer med høy kvalitet, og er meget lett å brette og bære. Den leveres med en bærerem for enkel transport. Baren kan justeres i høyden slik at dette også er en sparkesykkel for voksne.

På denne modellen har Frenzy brukt deres Super Flex System, som gir en fjæret forgaffel kombinert med en fjær på bakhjulet, noe som bidrar til å gjøre reisene dine myke og komfortable, selv om du kjører på ujevne veier.

Den leveres med støtte, slik at du enkelt kan parkere den hvor som helst.

Spesifikasjoner

Total høyde:
80 - 98.5cm
Hjuldiameter:
205mm
Deck design:
Foldbar
Maks brukervekt:
100kg
Vekt:
5600g
Hjulhardhet:
82A
Kulelager presisjon:
ABEC-7

Godt å vite

Omtaler

Veldig behagelig å stå på. Bruker den til og fra jobb. Kunne kanskje hatt litt bedre bremsesystem og liker ikke lydene som kommer når jeg ruller på dårlig asfalt. Synes det er synd siden alt virker som bra kvalitet, men definitivt verdt pengene. Er også meget lett å slå sammen noe som er digg hvis man skal gå eller sitte på buss.
Christoffer Hagen (Oslo)
12-07-2017
Stemmer: 3 av 5 mulige!
Dette virket som et godt kjøp. Det viser seg imidlertid at bremsen ikke fungerer i det hele tatt når det er noen som helst fukt på bakken. Som i ikke i det hele tatt. Og når det ikke er fukt på bakken, blir bremsen så varm at den smelter gummien på skoen og brenner foten. Dette er med andre ord et godt kjøp om man sparker på tørr, flat bakke. Om ikke, styr unna!
Hege Wagtskjold Eriksen (Bergen)
04-07-2017
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Dessverre vil ingen sparkesykkel bremse fungere optimalt hvis det er fuktighet på veien, da det reduserer friksjonen for bremsing. I tillegg er veien også glatt, delene kan ruste og sikkerheten din blir mindre når den er våt ute, så vi anbefaler at sparkesykkelen kun bare brukes på tørre overflater. Når det gjelder varmen, kan det dessverre ikke forhindres å bli varmt på grunn av friksjonen mellom hjul og bremser, men det beste er hvis du bremser svakt og lengre. Hvis du bremser hardere, vil det ikke være så varmt, men pass på å ikke blokkere hjulet da dette kan lage "flat spots" på hjulet. Sparkesykler som dette er selvfølgelig ikke spesifikt designet til å kjøre nedover lange bakker i høy fart selv om den takler det. Den iner seg meget godt for rolige turer fra A til Å som du skriver =)
//Tommy
Snabb bra sparkcykel, använder den varje dag är väldigt nöjd med den. Har två små negativa saker, det första är att brons blir väldigt varm om man åker backe neråt, sparkcykel är super snabb och backen neråt är den super roligt, men om man bromsar så kan det blir väldigt varmt på metal bromsen. Det andra är att back däcken tar en del skada ner den blir varm men det är inte så stor skador, men man ser tydligt små sprickor på den däck efter ett par dagar. Positva delar är den är super snabb, fjedring hjälper mycket när det små hål eller stenar på vägen, man kan ha den på bussen och det tar inte mycket rum, det är enkel att vika in och ut den.
larry zea villamil (Hisings Backa)
20-04-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
ja den är fin möjligen hade en handbroms varit bra
Ann Löwenstein (Göteborg)
10-05-2016
Stemmer: 3 av 5 mulige!