MENY

Frenzy Sparkesykkel 205mm Med Luftgummihjul

NOK 1.699,-
Frenzy Sparkesykkel

Godt å vite

Zoom
Vennligst velg farge - diameter 
Military
Cream
Svart
Lagre til senere
 stk

Beskrivelse

Fra en av de anerkjente produsenter får du denne Frenzy sparkesykkel for voksne - designet av Slamm Scooters. Sparkesykkelen er laget av materialer i høy kvalitet og er veldig lett å legge sammen og bære. Den leveres med en bærerem for enkel transport. Baren er høydejusterbar.

Disse sparkesykler har store luftfylte dekk, noe som gjør kjøreturen myk og behagelig. Dekk størrelsen og designet gjør at de absorberer støt og slag i veien, bedre enn andre sparkesykler. Ideell også for brosten!

Den leveres med støttefot, slik at du enkelt kan parkere sparkesykkelen med store hjul hvor som helst.

Spesifikasjoner

Total høyde:
81-104cm
Hjuldiameter:
205mm
Deck design:
Foldbar
Maks brukervekt:
100kg
Vekt:
4450g
Headset-type:
Non-integrated
Konkav:
Flat
Forgaffel type:
Med gjenger
Forgaffel design:
2-delt
Hjulprofil:
Round
Kjernemateriale:
Nylon
Kjernedesign:
Spoked
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Bremse type:
Flex Fender

Godt å vite

Omtaler

Meget fornøyd med denne. Veldig bra patent på å legge sammen. Upåklagelig leveranse. Raskt og enkelt + hyggelig kommunikasjon.
Rune Flesvik (Kløfta)
04-07-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Super sparkesykkel til meg (47)!!! :)
Kristine RIsmane (Loen)
21-06-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Veldig stabil sparkesykkel, behagelig kjørekomfort også for voksen. Helt uproblematisk med ujevn asfalt. Superrask levert!
Tina T. (Oslo)
01-05-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Stilig og bra sparkesykkel! Styret kan justeres høyt nok til en voksen person, både kvinne og mann. Litt vanskelig å folde sammen på grunn av vrien knapp. Litt øvelse må til.
Henni-Karine H. (Trondheim)
03-04-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Super sparkesykkel. Lett å bruke, lett å slå sammen, lett å bære. Veldig behagelig med luftfylte hjul! Og god service av Skatepro. Rask respons på bestilling og rask levering.
Anette M. (Holmestrand)
27-03-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Frency Pneumatic Sparkesykkel og tilbehør ble godt mottatt. Fungerer behagelig og perfekt med sine luftfylte hjul. Lett i vekt, enkel Inn-/ utfolding og transport. Reservehjul kan bli aktuelt.
Sigurd Notøy (Tjørvåg)
13-03-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
er veldig nøgd med denne sykkelen.Superlett, stødig på vegen i all slags ver, svært enkel å felle opp/ned!
Bothild N. (Bryne)
28-02-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Perfekt til vårt bruk. Solid bygget med luftfyllte hjul, vi bor ved grusveier og det er det eneste som fungerer. Er til datter på åtte fram og tilbake til skole, lett å legge sammen slik at hun kan hentes/kjøres om nødvendig, noe som ikke går med vanlig sykkel. Jeg setter veldig pris på kvaliteten i sykkelen, er ikke samme "sjiten" du får på lekebutikkene. Konklusjon: Veldig fornøyd -Perfekt til vårt bruk
Jan Hugo Nilsen (Hafrsfjord)
10-02-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Er veldig godt fornøyd med dette kjøpet! Bruker den til og fra buss / t-bane i Oslo. Fungerer bra på alle humpene, triller lett og er behagelig. Den er lett å slå sammen, men har funnet ut at det ikke er nødvendig på bussen. Har festet lys på styret og ser dermed godt i mørket. Anbefales! Er også godt fornøyd med servicen på nettsiden. Bestilte på en fredag og kunne hente pakken på Joker på mandagen! Helt supert!
Lone Charlotte Pettersen (Oslo)
10-01-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Kjapt levert, til og med rett før jul! Fornøyd med produktet!
Gunnar D. (Stavanger)
01-01-2017
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Sparkesykkelen ble bestilt og to dager etterpå fikk jeg hentemelding, det var kjapt levert. I bruksanvisningen sto det ikke noe om hvor stort lufttrykk det skulle være, det sto på selve dekket. Min tabbe, jeg pumpet for hardt. Leverandør var raus og sendte meg et hjul gratis, like raskt. Sparkesykkelen er lett å håndtere og behagelig å bruke, selv på dårlig asfalt.
Sven Lystad (Oslo)
01-01-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Købte dette løbehjul. Rigtig lækkert løbehjul. Er selv 189cm høj. og den passer perfekt. det er flot og god matriale. Der er kun 1 lille minus. det er når man skal putte luft i dækkene. Det er minimalt med plads til en pumpe. Og er lidt nervøs for at jeg kommer til at ødelægge den man putter i pumpen. Men det fungere endnu. :-D Så er yderst tilfreds!
stefan kunkel pedersen (Vordingborg)
06-02-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Købt for at få motion og luft samt transport i nærområdet og fordel at det er til folde og tage med nærmeste alle steder rigtig fint
Roanjo Vitaro Sagbil Bendixen (Helsingør)
17-01-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Overordenlig tilfreds
martin bering (frederiksberg)
17-01-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!