×
Meny

Montering av Griptape

I denne guiden viser vi og forklarer deg hvordan du setter griptape på et skateboard deck.

De fleste skatere setter selv på egen skateboard griptape, så det er ikke så vanskelig. Hvis du ikke har prøvd å sette på griptape før, er tålmodighet en god suksessfaktor for et vakkert og varig resultat.

Griptape - trinn for trinn

I videoen under viser SkatePro Team rider Hjalte hvordan du setter skateboard grip tape på:

Slik setter du griptape på - 4 trinn forklart:

Nødvendig verktøy: En kniv og et skatetool (eller et lite metallverktøy)

  1. Start med å fjerne papiret fra skateboard grip tape (slik at klisteret synes på den ene siden). Deretter plasserer den klebrige siden av griptapen ned - sett det forsiktig på toppen av decket. Det er viktig at du sentrerer griptape på decket. Deretter bruker du det papir du nettopp fjernet fra din griptape for å feste grip tapen ekstra godt til decket.
  2. Lag et lite snitt i hvert hjørne av din skateboard griptape. Deretter lager du noen retningslinjer for hvor du skal kutte din griptape, ved å skrape kantene av decket med et verktøy eller baksiden av en tapetkniv. Kutt din griptape langs linjen du nettopp laget.
  3. For å få litt mere holdbare kanter på brettet, fil kantene hele veien rundt med overflødig griptape biter du akkurat kuttet av.
  4. Til slutt blir hullene for boltene laget. Stikk et hull gjennom de åtte hullene i decket fra undersiden. Bruk her et spisst verktøy (for eksempel en tynn umbrakonøkkel eller en syl). Med en stjerneskrutrekker, skrap noen større hull fra oversiden av decket.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss, hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du setter din skateboard griptape på.

SkatePro