×
Meny

Kjøp av Cruiser Boards

Denne guiden vil hjelpe deg å finne riktig cruiser board som passer din eller ditt barns behov ved å forklare noen av de viktigste elementene ved cruiser boards.

Du er også velkommen til å kontakte oss, hvis du er i tvil om hvilket cruiser board du bør kjøpe.

Hvilket type cruiser board bør du velge?

Generelt er det to typer av cruiser boards, forskjellen mellom brettene, er ved deres materialer og former. Begge typene er optimale for barn, begynner skatere og for skatere som ønsker et raskt board med myke kjøreegenskaper. De fleste cruiser boards er designet med en kicktail ved bakenden av boardet, som ligner den gamle, old school pool skateboards.

Vi vil her forklare de to typene cruiser boards som vi tilbyr her hos SkatePro:

Penny boards og cruiser boards med plastdeck

Cruiser boards i plast er også kjent som Penny Boards. De er designet med små, smale deck (plate) i lettvekts materialer. Denne typen cruiser boards er lett å svinge og er lett å bære med seg, noe som gjør de perfekte for barn. Det er vanligvis utformet med store og myke hjul, noe som gjør boardet raskt og enkelt å kjøre på.

Denne typen board er ikke optimal for triks. Så hvis dette er hva du eller barnet ditt ønsker, er et vanlig skateboard anbefales.

Finn vårt utvalg av plast cruiser boards her.

Cruiser boards laget av tre

Cruiser boards i tre er en fusjon av skateboard og longboards. De er ideelle for transport eller å kjøre rundt i byen på. Designet av disse boards er litt bredere enn plast cruiser boards, noe som gjør dem lettere å kjøre på.

I tillegg, sammenlignet med skateboards, er de oftest utformet med høyere trucks og større, mykere hjul, noe som gjør det enklere å kjøre på.

Finn vårt utvalg av cruiser boards i tre her .

Produkter

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser