×
MENY

Innebandy Utstyr

Godt å vite

Innebandy køller og annet innebandy utstyr

Innebandy er et veldig populært spill siden det kan spilles nesten overalt. Utendørs eller innendørs - det spiller ingen rolle. Du trenger bare et mål, en ball og en innebandy kølle. Du kan kjøpe et komplett innebandy sett, som inkluderer seks junior køller og to baller. Det perfekte oppsettet for å komme i gang på skolegården eller ungdomsforeningen.

I denne delen finner du innebandy utstyr for både profesjonelle og nybegynnere. Innebandt er også kjent som innendørs hockey og floorball, og det er en innendørs kontakt sport relatert til hockey. innebandy utstyret består av en plastkule med hull, en innebandykølle for spillerne og noen ganger beskyttelsesutstyr

Finn riktig innebandy utstyr for både profesjonelle og nybegynnere

Den rette lengden på kølla er fra gulvet til navlen din. En 96 cm kølle er ganske vanlig for voksne spillere, mens en junior kølle er ca 75 cm.

Vær oppmerksom på at lengden på kølla ikke inkluderer bladet. Legg på rundt 15 cm for å få den totale lengden på staven. Vårt utvalg av køller har en flex fra 23-32. En lav flex gir en stivere kølle for en stor sterk spiller. Igjen vil vi oppfordre deg til å ta en titt på våre komplette innebandy sett beregnet for innebandy klubber og gymnastikk på skolene. Finn riktig utstyr og gjør deg klar til å spille!

Se tabellen nedenfor for å finne den optimale køllelengde.

Din høyde Stav lengde
120-140 cm 70 cm
140-150 cm 80 cm
150-160 cm 87 cm
160-175 cm 92 cm
175-190 cm 96 cm
190-210 cm 100 cm