×
Meny

Skibrille Linser

Godt å vite

En skibrille linse for alle værforhold

Når du går på ski, vil du noen ganger finne deg selv å kjøre ned i pistene under en klar himmel og en lys sol. Noen ganger skal du kjøre i overskyet vær i minuttene før solen går ned eller setter. Lyset i disse scenariene er svært forskjellig, og det er ikke mulig å kjøpe en skibrille linse som passer til alle de forskjellige lysforholdene.

Det kan være vanskelig å finne en skibriller med et linse som passer for alle værforhold. I stedet bør du vurdere å kjøpe en ekstra linse for å få best mulig ski opplevelse, uansett hvor overskyet eller hvor solfylt dagen er. Pass på at skibrillene dine har en skiftbar linse før du kjøper et ekstra objektiv, ellers blir pengene dine bortkastet.

Det er mange forskjellige farger og farger, som du kan velge for dine skibriller. En ting er linsens utseende og stil, men det viktigste er hvordan de utfører i forholdene du trenger å gå på ski.

Velg riktig VLT for dine alpinbrille linser

En av de viktigste tingene å vurdere er hvor mye lys overføring duønsker at linsene skal ha. Graden av lys overføring måles i VLT (Visible Light Transmission). Den varierer fra 0 til 100 prosent, og er en skala som fastlegger hvor mange prosent av lyset fra utsiden som treffer øyet.

Hvis du kjører på ski i solfylt vær midt på dagen, bør du velge et objektiv med en VLT mellom 5-20 prosent, mens linser med 60-90 VLT er perfekte for det overskyet vær, snø, morgengry og kunstig lys på pister om kvelden.

De fleste ønsker en linse som de kan bruke under de fleste forhold. Hvis dette er tilfelle, vil du se på linser med 30 - 60 VLT.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser