MENY
×

Behandling av dine data (Persondatapolitikk)

Personopplysninger

SkatePro innsamler og lagrer dine personlige opplysninger, når du kjøper hos oss, oppretter et login eller når du tilmelder deg vår nyhetsbrev. Det er ditt navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, som blir registrert.

Vi foretar registreringen av dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg. Når det innsamles personopplysninger via vår webside, sikrer vi, at det alltid skjer ved avgivelse av ditt uttrykkelige samtykke, så du er informert om presis hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Alle kundeopplysninger inntastes og transmitteres i kryptert form til SkatePro. Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert, men på datamaskiner som er beskyttet med adgangskoder. Alle ansatte i virksomheten har adgang til disse opplysninger, som registreres om deg. Det registreres ingen andre personfølsomme opplysninger. Opplysningene videregis ikke til tredjeparter.

E-mail adresse

Din e-mail adresse brukes til å kunne identifisere deg i systemet. Vi bruker også adressen til å skrive til deg vedrørende ditt kjøp og til å sende deg din handlekurv, hvis du ikke kan gjennomføre din ordre.

Statistikk

På SkatePro.no innsamles informasjon om hvor mange besøkende vi har hatt, hvor de kommer fra, hvilke områder de besøker, m.m. Disse data blir ikke innsamlet for den enkelte bruker. Vi kan ikke se hvor du surfer på nettet. Vi videregir ei heller informasjon til tredjeparter (men vi bruker fx Google Analytics som verktøy). Vi samler informasjon om hva våre brukere liker best av produkter. Denne informasjonen brukes til å forbedre websiden. Vi kan bruke informasjon om dine kjøp til å sende deg gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt deg denne service. Vi vil ikke selge eller på annen måte videregi informasjon om dine kjøp til tredjeparter.

Anmeldelser og kommentarer

I forbindelse med anmeldelser eller inntastede kommentarer, vil ditt navn bli offentliggjort på SkatePro's hjemmeside. Anmeldelser av produkter kan også bli publisert på Google og andre nettsider tilhørende SkatePro. Din e-mail adresse vil aldri bli offentliggjort.

Følsomme opplysninger ved online betaling

Ved inntasting av kredittkort opplysninger ved online betaling, skjer dette altid på en kryptert side, og transmissjon av data skjer kryptert (i henhold til krav fra Credorax). SkatePro har på ingen tidspunkt adgang til dine følsomme visa/kredittkort opplysninger. Les mere om sikkerhet ved betaling med kredittkort hos SkatePro.

Din godkjennelse

Som registrert hos SkatePro har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen og du har rett til innsikt i hvilke opplysninger, som er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette rettes til SkatePro via e-mail. Den dataansvarlige er skatepro.no

Ved å bruke SkatePro’s webside, tillater du oss å innsamle informasjon, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere endre vår informasjonspolitikk, vil det bli skrevet på denne side.

Fortell oss hva du mener

Send os en e-mail.

SkatePro