Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Pegs sparkesykkel

Godt å vite

Pegs sparkesykkel - Stål eller aluminium?

Pegs til sparkesykkel er en fin måte å oppgradere din trikse sparkesykkel, hvis du ønsker å utforske ulike triks og stunts. Pegs er ikke en standard del av en trikse sparkesykkel og er kun for ryttere som ønsker å ta et steg videre. På denne siden finner du et bredt utvalg av pegs til sparkesykkel som passer din kjørestil og budget.

Pegs til sparkesykkel består normalt av stål,plastikk eller aluminium og er primært brukt til grinde triks. Det finnes ikke noe feil eller riktig materiale for dine pegs. Det handler om din egen preferanse og kjøre stil.

Pegs sparkesykkel - Aluminium

  • Veier mindre og er mer populære, men også mindre holdbare
  • Foretrukket av ryttere som kjører i skateparker

Pegs sparkesykkel - Stål

  • Veier mer og er mer holdbare
  • Er favoritt blant ryttere som cruiser i gatene

Pegs sparkesykkel - Plastikk

  • Er det letteste valget, men samtidig det svakeste materialet
  • Egner seg både for street og park sesjoner

Bemerk: Når du grinder kanter (grove og ujevne overflater som betong eller sten kanter), bruk voks eller stearin kan være trikset for å få en glattere grinding opplevelse

Selv om de fleste pegs til sparkesykkel er utstyrt med en montering bolt skal du husk at ikke alle pegs passer alle sparkesykler. En tommelfinger regel er å kjøpe pegs, deck, og gaffel fra samme merkevare for å være sikker på at det passer sammen. Er du i tvil, ta kontakt med oss.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser