×
MENY

Sikker betaling

Hos SkatePro kan du betale med:

  • Visa og Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB
  • PayPal
  • Faktura eller delbetaling via Klarna

Lenger ned på siden kan du lese mere om forskuddsbetaling og faktura.

Sikkerhet ved betaling

SkatePro er Trygg e-Handel sertifiseret.

Det betyr:

  • en enkel og transparent kjøp proces
  • vores butikk kontrolleres løpende

Se sertifikat
Mer info om: Trygg e-Handel

Vår betalings-gateway er godkjent av Valitor og benytter den anerkjente sikkerhedsprotokol SSL.

Slik håndteres din betaling

Når du taster inn kortopplysningene dine på hjemmesiden, sendes de direkte, via en krypteret forbindelse, til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen blir beløp og kortopplysninger godkjent hos Valitor. SkatePro har ikke på noe tidspunkt adgang til å se dine kort-opplysninger.

Valitor secure payment

Sikkerhet ved onlinebetaling

Betaler du med betalingskort er du alltid sikret mot misbruk. Du har nemlig mulighet for å avvise en betaling, når du modtar din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfelle av at kortet ditt blir misbrukt i en internett-butikk, som benytter seg av SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet sitt.

Data du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er derfor kun Valitor, som kan lese dem. Hverken SkatePro eller andre har mulighet for å lese dataene. Beløbet for varene trekkes først, når varerne sendes fra SkatePro. Det kan aldri trekkes et større beløp, enn det du har godkjent ved kjøpet.

Forskuddsbetaling via bankoverføring

Du kan betale ved å overføre til SkatePros norske bankkonto. Bemerk at orderen tidligst avsendes når vi har registreret din overføring. Derfor kan der være en litt lengre leveringstid ved bankoverføring.

Faktura eller delbetaling via Klarna

Du kan betale med faktura via Klarna 14 dager etter vi sender ordren din. Du vil motta en faktura fra Klarna på e-post som du må betale. For å betale med faktura skal du være minimum 18 år gammel, og personnummeret ditt valideres hos Klarna (dette skjer automatisk i betalingsprosessen). Du kan også velge delbetaling via Klarna. Her deles ditt ordrebeløp opp i avdrag.

SkatePro