MENY
×

Junior

  Filter
Merker
Størrelse
Type

Hold barna varme og gode

Termisk undertøy, eller som mange av oss kaller det - superundertøy. Dette er et fantastisk produkt til bruk for både vinteropplevelser og vinteridretter. Dette tøyet brukes som det aller innerste klesplagget. Det er laget for å kunne holde brukeren både tørr og varm gjennom hele dagen. Dette er spesielt viktig når f.eks. barna er ute å leker i snøen eller er på skiturer i fjellet.

Det aller innerste klesplagget

I motsetning til "gammeldagse" kroppsdekkende undertøy for barn, så transporterer termisk superundertøy både svette og fukt vekk fra huden. Et moderne termisk superundertøysett i dag for barn består vanligvis av en langermet trøye -og langbukse. Bortsett fra dette så kan man også her få tak i f.eks. tights og balaclavas etc. Ta en kikk under denne kategorien her på SkatePro, vi har det du trenger for å ruste opp barna for kalde vinterdager. Alt du finner her under denne kategorien har blitt designet med flotte farger og morsom grafikk som barna vil elske.

Vinterdagen blir enklere

Å kle seg i termisk superundertøy vil garantert gjøre vinterdagen din enklere. Problemet på vinteren er at f.eks. at når man er ute på skiene så er det kaldt i begynnelsen, men så skinner sola og du blir varmere fra all skigåingen. Da tillater termisk superundertøy deg å fjerne den ytterste jakken for en periode slik at barna ikke blir overopphetet. Og når de begynner å bli litt kaldere igjen etterhvert på dagen, så kan du du bare gi dem jakken igjen. Hele tiden vil de uansett være godt beskyttet av det termiske superundertøyet.

Lek i snøen

Det er ikke bare til skigåing og vinteridretter at termisk superundertøy er perfekt å ha til barna. Tøyet gjør en like god jobb når barnet er ute å leker i snøen på de kalde høst -og vinterdagene.