MENY
×

Pogo stick / Hoppestokk

  Filter
Merker

En Pogo stick er en slags hoppestokk, som kan brukes til action sporten Extreme pogo, også kjendt som Xpogo.

En Pogo stick er en videreudvikling af den klassiske hoppestokken, men i motsetning til legetøysversionen, så er en Pogo stick både højtydende, meget holdbar og den kan brukes til triks. Pogo sticks blir ofte brukt i bymiljøet, fordi de er enkle å ta med og fordi det ikke krever mye plass å gjøre tricks med en Pogo stick.

Pogo stick – fra lek til action sport

Pogo sticks er blitt brukt i mange år. Mange mennesker forbinder den almindelige hoppestokk som leketøy til barn. Men omkring årtusinskiftet fant action sporten Xpogo frem, og mange mennesker begyndte å bruke deres allminnelige hoppestokker til triks. På dette tidspunkt var extreme pogo sticks ikke enda oppfunnet, men i 2004 kom de første extreme pogo sticks på markedet. Disse var designet til å kunne bære høyere og tyngre riders enn de klassiske hoppestokker. Dessuten har de nye pogo sticks mere avanserte fjærer enn de allminnelige stål fjærer man ser på gamle hoppestokker. Pogo sticks produsentene fortsetter med å utvikle materialer og teknologier for å skape de mest holdbare, high performance pogo sticks.

Pogo sticks er til alle som ønsker å prøve en ny, morsom action sport, og der er mange triks å prøve, som f.eks. stick flips og back flips.