×
MENY

Pogo stick / Hoppestokk

Med en Pogo stick kan du hoppe 2,8 meter!

Pogo stick er en hoppestokk som brukes til stunts og actionsporten Extreme pogo, også kjent som Xpogo. Pogo sticken er en utvikling av hoppestokken, men i motsetning til leketøyversjonen av hoppestokken er pogo stick en mer holdbar og høyytelsesversjon - bygget for stunts.

De stunts er ofte utført i urbane settinger fordi Pogo stick er lett å ta med og du trenger ikke mye plass for å utføre stunts med den. Kanskje du har prøvd en leketøypogo-stick, men våre hoppestokker er så mye mer enn bare et leketøy, og du vil ikke bruke den uten hjelm. På vår toppmodell, vil du kunne hoppe så høyt som 2,8 meter oppe i luften.

Utviklingen av Pogo Stick

Pogo sticks er blitt brukt i mange år. Mange mennesker forbinder den alminnelige hoppestokk som leketøy til barn. Men omkring årtusenskiftet fant action sporten Xpogo frem, og mange mennesker begynte å bruke deres alminnelige hoppestokker til triks. På dette tidspunkt var extreme pogo sticks ikke enda oppfunnet, men i 2004 kom de første extreme pogo sticks på markedet. Disse var designet til å kunne bære høyere og tyngre brukerer enn de klassiske hoppestokker. Dessuten har de nye pogo sticks mere avanserte fjærer enn de alminnelige stål fjærer man ser på gamle hoppestokker. Pogo sticks produsentene fortsetter med å utvikle materialer og teknologier for å skape de mest holdbare, high performance pogo sticks.

Hvis du er ute etter en morsom og actionfylt sport, bør du definitivt prøve dette!