×
Meny

Roller Derby Skates

Godt å vite

Roller derby skøyter - Hva er det?

Roller derby skates er designet til å gi deg en smidig skøyteopplevelse når du tar del i en bout av et roller derby. Derby skøyter er kjent for å ha et lavt snitt og en kort hjulbase som gir bedre bevegelighet og fleksibilitet. Skøytene er laget med polstring som både beskytter mot harde støt og gir bedre komfort.

Roller derby skøyter kan lages av skinn, vegansk kunstig skinn, eller nylon for å forsikre best mulig kvalitet og levetid.

Hvordan skal roller derby skøyter passe?

Med derby skøyter er det viktig å få en god og tett passform, men uten å klemme føttene. Noen modeller har en varmeformbar støvel som gir en perfekt passform, men det er veldig viktig å dobbeltsjekke at støvelen er laget for dette før man prøver det.

Så, hvilken størrelse skal roller derby skøytene være? Husk at alle produsentene har et unikt design, og derfor kan man aldri generalisere og si om en roller derby skøyte er stor eller liten i størrelsen. Av den grunn er det viktig å sjekke størrelsesguiden for hver enkelt modell for å forsikre deg om at du velger riktig størrelse.

Om du ønsker å lese mer om derby skøyter og hjul kan du lese guiden vår - Hvordan velge roller derby skøyter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser