MENY
×

Uteleker

  Filter
Merker

Uteleker for alle

Her finner du uteleker for alle aldre, som er optimale, både for moro utendørs eller innendørs i gymsaler. Du kan finne både super holdbare frisbees, slackline tilbehør og boomeranger i denne kategorien.

Våre boomeranger og frisbees er meget populære blant alle aldre. De er av høy kvalitet og er enkle å bruke for alle nivåer. De er tilgjengelige i fargerike og kule designs og er laget av komfortable materialer, så det er trygt og enkelt for deg å gripe dem. Du kan også kaste dem veldig langt og oppnå høye hastigheter, noe som gjør dem morsomme å bruke på store gressarealer hvor du virkelig kommer får brukt hele plassen.

Diabolo - Et flott hage legetøy

En diabolo er en morsom sjonglør leke for alle aldre, også kalt diabolo på norsk. Det er oftest et simpelt leketøy laget av gummi med en metallkjerne, og en medgfølgende nylonsnor og to trepinner. Du kan gjøre mange forskjellige triks med en diabolo, både alene og sammen med dine venner. Diabolo leketøy stammer fra den kinesiske yo-yo, men er designet i en annet materiale og størrelser.

Hvordan bruker jeg min Diabolo?

Den mest grunnleggende bevegelse med diabolo leketøy er å sjonglere den frem og tilbake på snoren. Etter du mestrer det, kan du øve på å kaste diaboloen i luften og fange den igjen på snøret. Det er mulig å utføre mange forskjellige triks med en diabolo, både på snøret, trestavene og ved hjelp av kroppsbevegelser. I tillegg kan flere diabolos spinne på en snøre på samme tid.

Hvordan bruker jeg min yoyo?

En yoyo er et enkelt og morsomt leketøy som har vært populære i flere generasjoner. En yoyo er utformet med to runde plater med et langt snor i mellom. Du bør starte med å feste enden av snøret til fingeren, og deretter kan du kaste yoyoen i en jevn bevegelse bort fra deg, som vil få yoyoen å spinne. Hvis du mestrer det, kan du gå videre til neste nivå med triks, vanligvis utføres de ved å gjøre et rykk med hånden, etterfulgt av trickets bevegelse. Triks kan både gjøres med snøret og løkken.