MENY
×

Skistaver til barn

Skistaver hjelper deg med å bevege deg fremover på flatt terreng og bidrar til å oppnå bedre balanse. En god idé når du kjøper skistaver til barn er å gå etter skistaver som er justerbare, så de kan brukes i mange år. Helt små barn starter oftest uten skisstaver, men etter hvert ønsker de skistaver akkurat som større barn eller voksne. I enden av skistaven som er senket ned i snøen er det en rund plast plate, som bidrar til å forhindre skistaven fra å synke ned i snøen.

Aluminium-skistaver til barn

De fleste barneskistaver er laget av aluminium som passer perfekt for små barn. De har en god og lett vekt til en god pris, og oppfyller alle behovene barna kan ha.

Hvor lange skal skistaver til barn være?

Det er bedre at en skistav er litt for kort enn litt for lang. En generell regel for å finne den optimale lengden på barneskistaver er at når du setter skistaven i snøen, skal underarmen være vannrett. Du kan også sjekke lengden ved å snu skistaven med hånden rett under plast platen nederst, når du setter den i snøen. Hvis underarmen også her er vannrett har du rett lengde.