×
Meny

Alien Workshop Skateboards

Alien Workshop Skateboards er kjent for sine ikoniske og kreative designs, og de er et anerkjent merke innen skatemiljøet. Dette amerikanskbaserte selskapet tilbyr skatere av alle ferdighetsnivåer, høytytende og høykvalitets decks, komplette skateboards, og longboards med livlig grafikk. Hvis du ønsker å matche din klestil med brettet, tilbyr Alien Worskshop også et flott utvalg av bekledning med kule gjenkjennelige prints og logoer.

Alien Workshop Skateboards ble grunnlagt tilbake i 1990 av Chris Carter, Mike Hill og Neil Blender som alle har en lang historie i skatemiljøet. Visjonen bak Alien Workshop Skateboards var å lage et annerledes skateboardmerke som virkelig holder seg tro mot sine verdier og kan fungere på sine egne premisser. Selskapets hovedkontor og deres ansatte holder til i en isolert bunker i Ohio, noe som også har påvirket stilen og personligheten til Alien Workshop Skateboards.

Så vær klar til å skille deg ut i skateparkene, og fot å ta dine ferdigheter til nye høyder - med brett og decks fra Alien Workshop Skateboards.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro