×
Meny

Venom Skate

Venom Skate er lidenskapelig opptatt av å produsere høykvalitets truckgummi, hjul til longboards og andre brettkomponenter. Den spesielle uretanformelen som brukes på truckgummi fra Venom Skate, lar deg oppleve utmerket stabilitet og demping for optimalisert ytelse. Kommer i et bredt utvalg når det gjelder hardhet, så fra Venom Skate får du altså mer enn nok av utvalg til å velge utmerket truckgummi til ditt brett, enten det er longboarding eller skatboarding - og som matcher din foretrukne kjørestil.

Sammen med deres truckgummi, er Venom Skate også velkjente for sine høytytende hjul til skateboard og longboard. Noen av hjulene fra Venom Skate er formålslaget for profesjonell racing - og disse gir et virkelig et enestående grep og super rullehastighet. Så hvis du er en skater som holder høyt nivå, og tenker å gå profesjonelt - da er hjul fra Venom Skate definitivt verdt å ta en titt på.

Venom Skate kommer fra USA og ble etablert i 2007 for å svare på et stort behov for truckgummi av god kvalitet. På den tiden var tilgjengeligheten på god truckgummi - spesielt for longboards, temmelig lav. Med suksessen som fulgte med deres truckgummi, begynte Venom Skate også å produsere andre komponenter av høy kvalitet - og disse har blitt favorittene til svært mange ryttere over hele verden.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro