×
Meny

Gogglesoc

Det kanadiske merket Gogglesoc er den originale spesialisten på beskyttende cover til skibriller. Mesterhjernene bak Gogglesoc var mektig lei av at skibrillenes linser stadig fikk riper. Så dette merket fyllte et enormt tomrom på markedet. Merkets beskyttende cover kommer i form av et elastisk mikrofiberprodukt som du enkelt, til enhver tid, kan putte linsene i. Disse kommer forresten i en rekke stilfulle designs, og Googlesoc har nå tatt sitt produktutvalg til nye høyder ved å også inkludere miljøvennlig tilbehør for brillebruk utendørs.

Googlesoc ble først grunnlagt i 2016, siden den gang har merket allerede fått ganske så stor innflytelse i skiverdenen. Det startet først med å banke på dører rundt skiparadiset Whistler Blackcomb - og fra der, begynte snøballen raskt å rulle. Resultatet er at man i dag kan få tak i skibrillebeskyttelse rundt forbi - både i Europa, Asia og Nord-Amerika.

Miljømessig bærekraft og samfunnsansvar er kjernen i Gogglesoc. Alle merkets beskyttende cover er laget fra resirkulerte plastflasker, og Gogglesoc har inngått samarbeid med organisasjoner som adaptive skiprogrammer så vel som mange andre veldedige organisasjoner.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro