×
Meny

Phunkshun Wear

Phunkshun Wear er et amerikanskbasert merke fra delstaten Colorado. Dette merket produserer bærekraftige halsvarmere, balaclava og andre ansiktsmasker for utendørs bruk. Opprinnelig var deres produkter ment for for å assistere ski- og snowboardinstruktører. Men deres kreative og fargerike ansiktsmasker ble raskt populære også blant massene som ønsket å rocke disse på vinteren.

Phunkshun Wear ble grunnlagt i 2011 og har siden den gang vitalisert vinterklærmarkedet på mange måter - ikke bare med deres utrolig kreative designs. Merket kjemper nemlig også i kilmakampen, og har derfor et stort fokus på bærekraftig produksjon. Derfor brukes Repreve Recycled Fiber i alle deres høykvalitets produkter. Dette er fiber som er laget av plastflasker, og Phunkshun har uttalt stolt at de bruker i gjennomsnitt 6 resirkulerte flasker i hvert eneste produkt.

Alt av produksjon fra Phunkshun skjer ved foten av Rocky Mountains i Denver, og de bruker nasjonale materialer fra USA. Dette gir Phunkshun sitt team full kontroll over materialkvalitet og produksjon - noe som lar dem sikre at kun best mulig utstyrt blir produsert og sendt ut på markedet.

Det er ingen produkter fra denne produsenten.

Lignende produkter

SkatePro