×
Meny

Nitro Circus Scooters

Sett bort fra den bredt anerkjente TV-serien og liveshow, er Nitro Circus også kjent for sin linje med komplette triksesparkesykler. Hos Nitro Circus Scooters finner du noe for alle, fra nybegynnere til viderekomne ryttere, slik at alle sparkesykkelentusiaster kan finne noe de liker. I tillegg til sparkesykler produserer de også andre produkter, bl.a Nitro Circus hjelmer, ramper og grind rails.

Nitro Circus ble opprettet i 2003 av en gruppe venner som startet med å lage hjemmelagede DVDer fylt med underholdende ekstremsportsegmenter. Nitro Circus ble mer involvert i sparkesykkelmiljøet etter at den profesjonelle sparkesykkelrytteren Ryan Williams ble med i gruppa. De har siden den tid inspirert både barn og voksne til å starte med sparkesykkel. Noen av merket sine mest populære modeller er Ryan Williams "RW" signaturmodell, samt den begynnervennlige.

Dermed har Nitro Circus det du trenger uansett om du er i starten av ditt sparkesykkeleventyr, eller drømmer om å bli den neste store stjerna.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro