×
Meny

Faction Ski

Faction er et skimerke som fokuserer på å produsere høykvalitets ski for freeride, freestyle og all-mountain. Teamet bak Faction består av en lidenskapelig gjeng av skiløpere som digger å utforske fjell og villmark i ett med naturen. Skiene er designet og konstruert for hele fjellet, og de deilige puddersnøforholdene - er hva dette merket lever og puster for.

Faction ble grunnlagt i 2006 i de snødekte fjellene i Verbier, Sveits. Siden den gang har de produsert ski i særklasse, egnet for en rekke ulike skiløpere der ute. Faction har ski til deg enten du er en mellomnivås cruiser til toppidrettsutøver og gullmedaljist i X-Games. Profesjonelle skiløper Candide Thovex er frontfiguren til Faction. Han er kjent som en av verdens beste freestylere i historien, og nå har han sin egen signaturmodell av ski fra Faction, nemlig Faction Candide 2.0 & 3.0.

Faction fortsetter å lede an innen skidesign og gir deres kunder de absolutt beste produktene. Merkets store styrke ligger i deres individuelle kunnskap og motivasjon til å ta skibransjen til nye høyder.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro