Jul
Finn flotte juletilbud her  -  Klikk her
×
Meny

JP Scooters

JP Scooters - et ekte og originalt sparkesykkelmerke fra Japan som tilbyr et strålende utvalg av komponenter og tilbehør innen sparkesykling. Høy kvalitet og rimelige prislapper har gjort JP Scooters til et populært merke blant mange ryttere som ønsker å oppgradere deres setup. Deres kreative griptape med herlige designs samt deres høykvalitets hjul - er to gode eksempler på de mest etterspurte produktene JP Scooter tilbyr.

Den japanske rytteren; Sogo Sakakibara, er den unge mannen bak JP Scooters. Han ble født i Japan i 1997, men lidenskapen for sparkesykling startet da han flyttet til Australia i 13-årsalderen. Etter å ha deltatt i mange sparkesykkel-konkurranser og blitt en av verdens beste parkryttere, valgte han å returnere til Japan for å fokusere fullt ut på produsere enestående komponenter for sparkesykler - og bidra til sportens vekst i Japan. Dette viste seg å være et smart valg - hans komponenter selges nemlig i dag rundt hele verden.

Med Sogos sine råkule designs inspirert av japansk kultur, tilbyr JP Scooters et unikt utvalg av produkter til triksesparkesykler som du meget mulig vil falle pladask for.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro