×
Meny

Wildcat Mini BMX

Wildcat Mini BMX gir deg robuste Mini BMX-sykler, og her snakker vi et helt nytt nivå av moro. Ikke la den lille størrelsen lure deg - Wildcat sine små sykler her er bygget for å gi ekstremt høy ytelse i skateparkene - både for barn og voksne. Disse syklene er altså nedskalerte versjoner av standard 20 tommers (50,8 cm) BMX-sykler. De er designet for å være robuste, men allikevel lettevektet - for best mulig manøvrerbarhet og holdbarhet. For gi ekstra sikkerhet, kommer Wildcat Min BMX-sykler med skivebremser, noe som er unikt bare for dette merket.

Så hvis du ønsker å skreddersy din Mini BMX-sykkel eller bytte ut slitte komponenter - da har du kommet til rett plass. Wildcat tilbyr et bredt og pent utvalg av komponenter og tilbehør til din Mini BMX. Vi kan f.eks. nevne pegs, styrer, så vel som hjul for å holde din sykkel klar for triks og hopp - til enhver tid.

Wildcat ble grunnlagt i 2015 i Spania og var det første merket som utviklet en Mini BMX-sykkel med full styrke og et spesialisert design. Siden merket ble etablert, har de vært helt i fronten når det kommer til utvikling og innovasjon. Dette gjør at Mini BMX-sykler fra Wildcaat er blant de beste man kan få på markdet i dag.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro