Jul
Finn flotte juletilbud her  -  Klikk her
×
Meny

Street Surfing

Street Surfing tilbyr et bredt og pent utvalg av kvalitetsprodukter. Fra dette amerikanske merket i California får du alt fra waveboards til sparkesykler med store hjul - med andre ord, mye digg for bruk i gatene. Street Surfing mener at alle og enhver vil finne et brett, en sparkesykkel eller annet fra deres utvalg som vil kunne la dem nyte denne livsstilen.

Helt siden etableringen i 2004 har Street Surfing vært en pioner innen waveboards. Street Surfing sine waveboards kombinerer elementer fra mange disipliner som skateboarding, surfing og snowboarding - noe som gir en helt unik kjøreopplevelse, ulik alt annet for mange. Nå det er sagt, Street Surfing sitt produktsortiment inkluderer også andre favoritter som longboards, skateboards, cruiserboards, og sparkesykler - så alle skal nok kunne finne sin godbit til å gå løs på gatene med hos Street Surfing.

Gjør deg klar for action og til å ta dine ferdigheter i gaten til nye høyder - Street Surfing har høykvalitets brett og sparkesykler som bare venter på deg her!

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro