Ryddesalg
Spar opp til 80%  -  Mer enn 300 varer på salg!  -  Klikk her
×
MENY
Tilbake |
Powerslide skates

Powerslide Phuzion Pure Dame 3-pack Protective Gear

NOK 199,-
NOK 559,- SPAR NOK 360,-
 
(7)
Zoom
Størrelse: L/XL
På lager
1 sett

Antall

1 sett
2 sett
3 sett
4 sett
5 sett
6 sett
7 sett
8 sett
9 sett
10+
  Lagre til senere
Ryddesalg
Beskrivelse

Powerslide Phuzion sin 3-pakning med beskyttelsesett er en god kombinasjon av beskyttende polstring til bruk sammen med aller fleste roller-idrettene. Settet har en A+++ sikkerhetsrating og kommer i 2 forskjellige størrelser.

Med kjempelett 600D nylon nettmateriale som er pustende og gir en råkult utseende. Innersiden er laget med Cool Max™ materialer for å gi en frisk og behagelig følelse når man bruker det.

Med caps som er laget av 'high-impact proof PE' og kommer med ventilasjonhull.

EVA polstringen er lett i vekt, og takket være Dual Density konstruksjonen så er de også pustende i enkelte områder der det er nødvendig.

Fra samme merke
omtaler  
 
(7)
Godt produkt, men vi måtte bytte det.. for det er godt nok en dame med store hænder de har brugt som model.. Hånd størrelsen er disproportionalt stor ifht resten.
Frits L. (Skovlunde)
21-01-2019
Stemmer: 3 av 5 mulige!
sitter bevämt på men handledsskydden lär rent för stora för mina händer har kombinerat denna produkt med mindre handleds skydd.
Karin Eleonora Henriksson (Simrishamn)
11-06-2018
Stemmer: 4 av 5 mulige!
I was hoping for something a little more durable, they seem a little "thin" for my needs. I have used the wrist guards as intended, and they almost broke the second time,serious flex occured. I cant help but wonder if the men's version is built differently? I am hoping they will last...thank you
lisa m smith (LAS VEGAS)
10-07-2018
Stemmer: 3 av 5 mulige!
Vis alle 7 omtaler