Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
TSI

Paramount VX Trikse Sparkesykkel Deck

(6)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Skaff deg en fersk utgave av ett av de mest tynne decks tilgjengelig på sparkesykkelmarkedet i dag - nå også med oppdatering i området ved dens nakke og hovedrør.

Hvis du er i ferd med å bygge deg en smooth og slank custom-triksesparkesykkel, da burde decket garantert være Paramount VX - fordi her snakker vi virkelig slanke proporsjoner og sterk konstruksjon.

Stappfull av teknologier som gjør deg fri som fuglen ute på rides.

  • Du får det ultimate decket mht. til forbindelse og respons, pga. den 3/4" (1.9 cm) tykke deck-ekstruderingen.
  • Styrke og holdbarhet kommer i bøtter og spann takket være konstruksjonen av et lignende hovedrør -og nakkeområde som på det ekstremt sterke BoxCutter-decket.
  • Robusthet har aldri sett så godt ut, med en litt bue i området ved nakken så fordeles påkjenninger enda bedre utover decket ved harde landinger.

Et par utsagn om decket som man bør få med seg:

  • Oversatt til norsk: "Det beste decket som finnes der ute. Føles ut som et skateboard pga. den tynne konstruksjonen." - TSI Team Rider, Luis Oppel.
  • Oversatt til norsk: "Vi får stadig høre fra folk innen vårt miljø at ingen decks har noensinne gitt dem en bedre godfølelse enn Paramount-decket, og nå er t.o.m. blitt enda sterkere!" - TSI

Legg merke til:

  • Siden dette decket er svært høyteknologisk og avansert, så må man holde et visst ferdighetsnivå for å kunne bruke det den riktige måten og kjøre med det skikkelig. For at du skal få kunne utnytte alle de enestående egenskapene dette decket har, så må du være en trent rytter - et mellomnivå er et minimum. Hvis du ikke er en trent rytter så kan du faktisk fort ende opp med å skade decket og eventuelt ødelegge det fullstendig så altfor tidlig.
  • Dette decket til sparkesykkelen kommer med sveisede coverplater både foran og bak. Dette har blitt gjort for å hindre at skitt og småstein etc. skal falle innpå decket. Hvis disse coverplatene skulle skades eller ødelegges fullstendig, så har dette absolutt ingen effekt på hverken ytelsen eller holdbarheten til decket. Disse kan nemlig fort gå i stykker.

Modell spesifikasjoner

ModellDeck lengde
21"53.3cm (21")
21.5"54.6cm (21.5")
22"55.9cm (22")

Spesifikasjoner

Deck bredde:
12.7cm (5")
Hjuldiameter:
100mm, 110mm, 115mm, 120mm
Hjul nav bredde:
24mm
Vekt:
1650g
Materiale:
Aluminum 6000 Series
Materialets styrke:
T6
Deck design:
One-piece
Dropout-form:
Box-cut
Konkav:
Ja
Headtube vinkel:
82.5°
Headtube lengde:
105mm
Headset-type:
Integrated 1 1/8"
Deck spacers:
Inkludert
Bremse type:
Flex Fender
Bremse/Fender:
Inkludert
Bremse monteringsbolt:
Inkludert
Hjulbolt:
Inkludert
Aksel diameter:
8mm
Griptape:
Ikke inkludert
Vis alle

omtaler   (6)

Vi har været glade for den betjening vi har fået og værkstedet gjorde et godt job så han kunne få det hjem så hurtig som muligt, så vi er godt tilfreds med både løbehjul og betjening.
Anne Lise Lambertsen (Esbjerg)
27-08-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Decket er et fantastisk street deck! Nu har jeg kørt med mit deck næsten hver dag i snart en måned og det føles godt. Decket er super optimalt til grinds, da det er 5’ bredt og er derfor fantastisk til 50-50 plus 5-0 grinds som passer mig meget godt! Decket er noget af det letteste du kan få indenfor street decks, jeg vil helt klart anbefalde TSI Paramount VX decket hvis du er en øvet-meget øvet rider som elsker street men også godt kan lide at køre street! Decket fungere selvføglelig også til park men jeg mener at det beregner sig til street.
M. Geertsen
29-06-2019
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Excellent would definitely order from skatepro in the future
Nathaniel Cecere (Salem)
10-10-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 6 omtaler
SkatePro