Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Hero Elite LT TI 18/19 Ski + NX 12 Dual Konect Binding

(5)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Hero Elite -kolleksjonen fra Rossignol med ski til racing.

Dette er LT (Long Turns) -versjonen som er midt i blinken for skiløpere som er gira på høy fart med lange svinger full av G-krefter. Og for å gjøre dette til nettopp slike skityper, så har Hero Elite -skiene her blitt bygget med en kjerne av poppeltre og tilføyd Titanal.

Når man renner raskt på ski, så ønsker man jo selvsagt best mulig kontroll og stabilitet. For at du skal få ski med nettopp disse egenskapene, så har Rossignol konstruert disse Hero Elite -skiene med LCT-teknologien. LCT (Line Control Technology) er en implementert linje i selve kjernen av disse skiene. En slags sentral sidevegg som minsker sjansen for counter-flex og dermed nøytraliseres dens negative effekt på stabilitet og komfort når du skal svinge. Derfor blir svingeegenskapene optimalisert til å bli både mer presise og og mer forutsigbare.

Dette er alpinski for bruk til racing og de kommer med en oversized sidecut, sidevegger, flat tails og camber/spann. Dette er oppskriften på et race som blir både kraftig, dynamisk og svært raskt.

  • 100% passende for bruk i alpinanlegget (on-piste)
  • Bindinger: NX12 Konect Dual

Legg merke til: Ved samlet kjøp av både ski og bindinger her hos oss, så tilbyr vi å påmontere bindingene til dine ski - helt gratis. Hvis du ønsker dette, skriv da ditt skonummer og annet av relevant informasjon på denne bestillingen.

Spesifikasjoner

Bredde:
119/71/101 mm
Midjebredde:
71mm
Best til:
Racing
Nivå:
Øvet, Avansert
Radius:
17m
Kjerne materiale:
Titanal, Poppel
Profile:
Camber, Tip Rocker
Bindinger:
Inkludert
DIN Setting:
12

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (5)

Very pleased with the transaction. I was surprised that a different binding was not available and accepted the $35 rebate, but I never received it.
remy Charmoz (Dunedin)
03-01-2020
Stjerner: 4 av 5 mulige!
I tried these on Demo Day they were amazing! Skate Pro was the best value for them. Shipping was better than expected. I would order from them again.
Tom Domanico (Oceanside)
30-07-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 5 omtaler
SkatePro