MENY
×
Tilbake |

RipTide WFB Standard Barrel Truckgummi 2-pakk

NOK 129,-
Riptide truckgummi
Zoom
Vennligst velg hardhet 
Begrenset lager! Det er bare 1 på lager
 
1

Antal

1
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
2
Begrænset antal tilgængelig

Antal

1
Begrænset antal tilgængelig
par
  Lagre til senere

Beskrivelse

Rip Tides WFB bushings er gjort med deres "World Fastest Bushings" materiale. WFB er designet med en spesiell smøring (hvilket er grunden til de ofte har en hvit hinde på overflaten av ​​bøsningerne).

Hvis du virkelig ønsker en flydende respons fra dine bushings og være i kontroll over dem i stede for at de kontrollerer deg, bør du bestemt prøve at gi disse bushings en tur.

Fås i en bred vifte av durometre, for at imødekomme din vekt og ditt nivå.

Omtaler

Er noen unike bushings! WFB formulaen fra Riptide er så absolutt noe for seg selv. Kjøpte 93A for Mild downhill/Freeride, men ser nå at de er litt for myke og blir lett speed wobbles over 50km/t. Men det vil ikke si at disse er dårlige bushings. De svinger dypere og har en veldig kontrolert flow. Disse bushingene gir deg full kontroll over brettet ditt og du vil ikke føle at brettet kontrolerer deg. Men for downhill ville jeg kanskje gådt for Riptide sine APS formula og kanskje kombinert mellom disse. Som en person som veier 70kg så tenker jeg 95A Barrel boardside og 93A WFB Barrel roadside hadde gjort mitt setup optimalt for Downhill/Freeride. Håper dere kan skaffe flere av Riptid sine produkter !!
Bengt Jenssen (Harstad)
09-05-2018
Stemmer: 5 av 5 mulige!