Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny
CCM

Super Tacks AS1 Hockey Skøyter

(1)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Super Tacks AS1 er navnet på disse hockeyskøytene du ser på her fra CCM - formålslaget til spillere som holder et høyt ferdighetsnivå fordi disse skøytene er nemlig proppfulle av hi-techs.

Vi begynner i toppen, her finner du en patentert Mono Frame 360 (skøyteskinne) som har en utmerket anatomisk passform - dette skyldes at designet er i ett enkelt stykke. Et slikt design øker kontaktområdet med hele støvelen sammenlignet med et todelt design. Med andre ord, ett enkeltstykke design gir deg en godfølelse av bedre forbindelse med hockeyskøytestøvelen i forhold til et todelt design.

Selve støvelen er laget fra sterkt karbonkompositt som er skikkelig stivt og gir enestående kraftoverføringer i hvert eneste skøytespark. Sålene som brukes på denne modellen har blitt forbedret ytterligere i hælområdet, noe som gir en smooth overføring av energi.

Den stive termoformbare kjernen kommer med en innerstøvel som er laget fra TotalDri-materiale. I tillegg kan vi nevne den ekstra ventilen i bunnen av støvlene, dermed er sjansen for at du vil holde deg så å si helt tørr under hele treningen/kampen - ganske så god.

Super Tacks AS1 kommer med Tritech Flex Tongue. Dette er en pløse som sørger for at lissene ikke gnager og gir ubehag på toppen av føttene, i tillegg gir denne pløsa den perfekte mengden med forlengs flex - noe hockeyspillere setter stor pris på. Den er godt polstret for å gi god beskyttelse samt utmerket komfort.

Skøytenes holder og skøyteblad (runner) består av SB 4.0 og Speedblade Black. Den holdbare SB 4.0 holderen har en noe hevet angrepsvinkel, dette betyr skøytene leverer bedre skøytespark samt bedre prestasjoner ved skarpe svinger. Speedblade Black -skøytebladet kommer med et look av aggressivt oksidbelegg, dette øker holdbarheten og gir en ekstra korrosjonsbestandighet.

Selv om høyden er hevet + enda mer avanserte teknologier har blitt tilføyd til disse høyt-nivås skøytene, så har de allikevel littegrann lavere vekt en fjorårets modell.

Legg merke til:

  • Speedblade Black -skøytebladet må IKKE slipes.
  • Disse skøytene er varmeformbare slik at du kan få en skreddersydd passform.

Basert på våres erfaring med CCM har vi bestemt oss for å lage en liste med størrelser som tilsvarer en korrekt sko størrelse. Så når du velger en ny skøyte, velg den som tilsvarer din sko størrelse.

CCM bruker deres egen konvertering-tabell of har markert deres produkter med deres egen "EU-størrelse". Dette betyr at størrelsen som er markert på boksen ikke kommer til å matche ditt valg av størrelse, dette er grunnen til at vi anbefaler deg å prøve dem før du sender de tilbake til oss.

Spesifikasjoner

Innerstøvel detaljer:
Innebygget, Anatomisk utformet
Utskiftbar blad:
Ja
Støvel materiale:
Kompositt
Innerstøvle materiale:
Mikrofiber
Støvel type:
Hard
Lukke mekanisme:
Snøre
Vekt:
768g
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Blad materiale:
Rustfritt stål
Blad slipning:
Ikke nødvendig
Toepick:
Ingen

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (1)

Det er ingen kundeanmeldelser på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (1 produktomtaler)

SkatePro