×
Meny

Alt om trikse sparkesykler

En trikse sparkesykkel er en robust utgave av en vanlig sparkesykkel, men kan som regel ikke justeres i høyden eller foldes sammen. Den veier mere enn en vanlig sparkesykkel og har ofte et avansert compressionssystem.


Derfor er trikse sparkesykler meget velegnet til å lage tricks og kjøre på ramper med. For å forlenge levetiden på din trikse sparkesykkel skal du kjenne dens oppbygging og vite, hvordan du vedlikeholder den.

Ferdigsamlet / Komplett trikse sparkesykkel

Er du nybegynner eller vil du slippe for å bygge sparkesykkelen selv og kjøpe spesial verktøy. Så anbefaler vi at du kjøper en komplett trikse sparkesykkel. Så er du sikker på at du raskt er kjøreklar.

Se vårt utvalg av Komplette Trikse Sparkesykler

Bygg selv / Custom trikse sparkesykkel & deler

Ønsker du å designe din helt egen trikse sparkesykkel. Så kan du bygge en custom sparkesykkel av forskjellige deler. Dette er ikke enkelt så SkatePro har derfor utarbeidet flere guider du kan se nedunder.

Les guiden: Bygging av Trikse Sparkesykkel

Eller gå direkte til en underkategori:

Reklamasjon & Vedlikehold

En trikse sparkesykkel er mekanikk og kan derfor gå i stykker hvis det ikke behandles godt. Unngå derfor alltid, vann, sand, oppbevaring og kjøring i fuktige omgivelser samt unødige slag.

Misvedligeholdt utstyr mister reklamasjonsretten og kan avvises av produsenter ved reklamasjon.

Les alltid produktmanualen før du tar i bruk din sparkesykkel.

Les mere om:

Produkter

SkatePro