MENY

Alt om trikse sparkesykler

En trikse sparkesykkel er en robust utgave av en vanlig sparkesykkel, men kan som regel ikke justeres i høyden eller foldes sammen. Den veier mere enn en vanlig sparkesykkel og har ofte et avansert compressionssystem.

Derfor er trikse sparkesykler meget velegnet til å lage tricks og kjøre på ramper med. For å forlenge levetiden på din trikse sparkesykkel skal du kjenne dets oppbygging og vite, hvordan du vedlikeholder det.

Ferdigsamlet / Komplett trikse sparkesykkel

Er du nybegynner eller vil du slippe for å samle din sparkesykkel selv / kjøpe spesial verktøy, så anbefaler vi, at du kjøper en komplett trikse sparkesykkel. Så er du sikker på å raskt være kjøreklar.

Se vårt utvalg av Komplette Trikse Sparkesykler

Samle selv / Custom trikse sparkesykkel & deler

Har du blitt flink til å lage triks eller ønsker du å designe din helt egne trikse sparkesykkel, så kan du bygge en custom sparkesykkel av forskjellige deler. Dette er ikke enkelt, og SkatePro har derfor utarbeidet guiden under.

Les guiden: Samling av Trick Sparkesykkel

Eller gå direkte til en underkategori:

Reklamasjon & Vedlikehold

En trikse sparkesykkel er mekanikk og kan derfor gå i stykker hvis det ikke behandles godt. Unngå derfor alltid, vann, sand, oppbevaring og kjøring i fuktige omgivelser samt unødige slag.

Misvedligeholdt utstyr mister reklamasjonsretten og kan avvises av produsenter ved reklamasjon.

Les alltid produktmanualen før du tar i bruk din sparkesykkel.

Les mere om:

Produkter

Populære produkter