MENY
×

Land Paddle Longboards

  Filter
Merker
Deck lengde
Deck bredde
Deck materiale

Land paddle longboards - Street SUP

Med land paddle longboards surfer du rundt på et stort longboard med en stav. Land padling er i utgangspunktet det samme som stand up padling (SUP), men du er på land i stedet for vann. Kahuna Creations har satt denne type longboard i søkelyset og patentert på staven Big Stick, som brukes til å padle på land for å komme opp i fart. Big Stick staven gjør det enklere for deg å holde balansen på det lange board, og kan også brukes til å bremse. Land paddle board er bredt og stabilt, noe som gjør dem velegnet for alle aldre - barn og eldre. Noen av Kahuna Big Stick stavene er tilgjengelige i justerbare størrelser, noe som er nyttig hvis du er en familie som vil dele det mellom hverandre - forutsatt selvfølgelig at du ikke bruker dem på samme tid.

Land padling - god trening for alle

Land paddling er en morsom måte å trene hele kroppen på. Takket være Big Stick staven bruker du musklene fra topp til tå, og dermed styrker hele kroppen. Foruten å styrke musklene og øke forbrenningen, vil du få rikelig anledning til å trene din balanse, som kan hjelpe deg til å forbedre ytelsen i andre idretter som surfing og stand up padling (SUP). Hvis du liker å carve og kjøre downhill, er Big Stick staven et godt verktøy for å få deg langt ned i intense svinger både downhill så vel som på flate overflater. Dermed får du arbeide på dine tekniske ferdigheter, mens du samtidig trener dine overarmsmuskler.

Kan jeg bruke mitt normale longboard til SUP?

Det er alltid bedre å bruke et longboard som er spesialdesignet for street stand up padling (ssup) enn normale longboard. Men har du allerede et langt longboard og bare ønsker en smaksprøve, kan det være smart å starte med å kjøpe kun en Big Stick stang. Hvis du, som mange andre, blir hekta på det, lønner det seg å gå for et skikkelig land padle longboard.

Sitter du med noe tvil eller på spørsmål? Kontakt oss gjerne, så er vi klar til å hjelpe deg :)