Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
MENY
Tilbake |
USD skates

USD Carbon Free Montre Livingston Boot Only

NOK 3.699,-
(4)
Zoom
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Beskrivelse

Dette Carbon Free modell er den første pro skate for Montre Livingston fra USD. Spesialdesignet for å passe Montre's dreadlock Jamaica utseende.
Støvelen er laget av semsket skinn med skinn snøre hengende fra cuff lineren med "rasta" fargede perler - de matcher med snørebåndet som er i samme farge tema.
Leveres med MyFit liner for optimal custom passform. Denne liner kan varmeformes separat for en skreddersydd passform. USD har valgt å benytte en dobbel borrelås lukking i stedet for den tradisjonelle memory ankel spenne og borrelås midtrem. Det gir bedre flex og er også enklere å utskifte.

Spesifikasjoner
Støvel type:
Myk
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig, V-Cut, Anatomisk utformet, Varme formbar
Lukke mekanisme:
Borrelås
Ramme type:
Flat setup
Støvel materiale:
Kompositt, Lær
Innerstøvle materiale:
Neopren, Mikrofiber
Cuff:
Lav ankelstøtte, V-Cut
Montering:
UFS
Soulplate:
One-piece
Backslide plate:
Innebygget
Vekt:
1400g
Anbefalt til:
Aggressive skating, Freestyle skating
omtaler   (4)
kjøp en størrelse opp. ellers er det en fantastisk støvel. men min må slites inn litt. lineren er enkel og varmebehandle for form. trekker noe minus i at det er så fryktelig mye lisser og stramme og ordne på. tar litt tid og få på seg støvelen. men når den er på sitter den godt. og det går ikke ann og ta av kragen rundt cuffen da den er sydd fast i booten.
daniel tande jenssen (Spydeberg)
19-11-2018
Stemmer: 4 av 5 mulige!
Ganske så kul skate. Jeg bruker 42,0 og 42,5 i skostørrelsen og bestilt meg denne booten i 43. Noe trang i passformen, men jeg er sikker at den går seg til (jeg har ikke heatmolded denne - det er en mulighet for det!). Jeg opplever at booten (lineren) er noe tynn, men dette kan skyldes at jeg har gått over fra Trigger skates som har en meget fet padding. Ellers er det ingen buckles, noe som er uvant. Jeg har skatet to ganger nå, og det har vært bra nok. Buckle kan også settes på. Det er ellers bra tyngde på skates (de er lette) og meget gode og raske soul/negative plates. Dette fungerer godt med Kizer type X frames.
Pavel R. (Sellebakk)
02-10-2018
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Skönare och skönare med tiden men värt att tänka på större storlek änn man är van med!
Kenny holm (Lysekil)
01-05-2017
Stemmer: 3 av 5 mulige!
Vis alle 4 omtaler