Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Nye rulleskøyter eller nye hjul?

Har du noen rulleskøyter, som er av billig/dårlig kvalitet eller er nedslitte, så kjøp gjerne nye rulleskøyter. I andre situasjoner får du mer for pengene dine ved å kjøpe et sett nye hjul.

Har du allerede har et par rulleskøyter, så er det kanskje ikke noen grunn til å kjøpe nye. Hvis hjulene er slitt ned eller er har raknet, så kan du kanskje nøyes med bare å bytte de ut.

Det er mange faktorer som spiller inn. Her er en oversikt over de viktigste argumenter som du bør tenke på:

Nye rulleskøyter

  1. Et par billige rulleskøyter koster ikke mye mere enn noen dyre hjul. De nye modellene er kulere og har kanskje enda flere gode finesser
  2. Er støvlene og kulelagerne slitt ned og uansett trenger til utskifting, så er det opplagt å kjøpe nye rulleskøyter
  3. Du er blitt bedre til å stå på rulleskøyter og ønsker derfor også bedre rulleskøyter
  4. Forretningen selger rulleskøyter på tilbud så billigt at du kan ta hjulene fra de og bytte over på dine eksisterende rulleskøyter.

Nye hjul

  1. Nye rulleskøyter skal kjøres til, så de passer til foten din. Det er ikke nødvendigt hvis du forsatt bruker dine eksisterende rulleskøyter
  2. Hjulenes størrelse og kvalitet betyr mye for hvor enkelt rulleskøytene kjører. Kjøper du nye hjul kommer det nytt liv i dine gamle rulleskøyter.
  3. Mange nye rulleskøyter selges med halvdårlige hjul, fordi kvalitetshjul er dyre. Kjøper du nye kvalitetshjul vil dine gamle rulleskøyter ofte rulle fortere, føles mer komfortable og ha en lengre levetid enn et par tilsvarende nye rulleskøyter.

Se også: Guide til kjøp av rulleskøyter.

Produkter

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser